Over CKN

Communicatiekring Nijmegen

Wie zijn we 

De Communicatiekring Nijmegen (CKN) is een vereniging van communicatieprofessionals in de breedste zin van het woord in (de regio) Nijmegen. Een netwerk waar communicatie-experts in en uit Nijmegen en omgeving elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, zich kunnen bijscholen en professionaliseren. Leden van de CKN komen uit het communicatievak; het zijn bijvoorbeeld communicatieadviseurs, tekstschrijvers, ontwerpers, fotografen, persvoorlichters, webdesigners, marketing- en PR-medewerkers. Ze werken als zzp'er of zijn in dienst van bedrijven en (overheid)organisaties in (de omgeving van) Nijmegen. We zijn een vereniging met een lange geschiedenis, met veel ervaring in het samenbrengen van kennis en professionals.

Verbinden, kennis delen & inspireren

CKN verbindt betrokken communicatieprofessionals met passie voor hun vakgebied. Dat doen we door middel van inspirerende lezingen actuele communicatie thema’s, interactieve workshops en verdiepende sessies. Daarnaast organiseren we netwerkbijeenkomsten, zoals de zomerborrel.  

We zijn een ambitieuze club die 1 á 2 keer per maand samenkomsten organiseert. We delen kennis en ervaring, en doen inspiratie op. We zijn laagdrempelig, informeel en staan voor kwaliteit.

Waarom CKN?

  • Vakkennis delen
  • Elkaar ontmoeten en vinden
  • Professionalisering
  • Netwerk
  • Informeel & laagdrempelig