Over CKN

Communicatiekring Nijmegen

Wie zijn we?

De Communicatiekring Nijmegen is een vereniging van communicatieprofessionals in de breedste zin van het woord uit (de regio) Nijmegen. We zijn een netwerk waar we elkaar ontmoeten, van elkaar leren en ons professionaliseren. En dat kan en is leuk omdat alle geledingen van het communicatievak vertegenwoordigd zijn. Onze leden zijn communicatieadviseurs, tekstschrijvers, ontwerpers, filmmakers, persvoorlichters, webdesigners en marketing- en PR-medewerkers. Ze werken als zzp'er of zijn in dienst van bedrijven en (overheid)organisaties.

Verbinden, kennis delen & inspireren

Als netwerk verbinden we communicatieprofessionals. Dat doen we door middel van inspirerende lezingen over actuele communicatie thema’s, werkbezoeken, interactieve workshops en verdiepende sessies. Daarnaast organiseren we netwerkbijeenkomsten, zoals de zomerborrel.  

We zijn een ambitieuze club die 1 keer per maand een bijeenkomst organiseert. We delen kennis en ervaring en doen inspiratie op. We zijn laagdrempelig, informeel en staan voor kwaliteit én gezelligheid!

Waarom CKN?

  • Vakkennis delen
  • Elkaar ontmoeten en vinden
  • Professionalisering
  • Netwerk
  • Informeel & laagdrempelig

Meer weten?

Wil je meer weten? Of een keer langskomen tijdens één van onze activiteiten? Stuur dan een mail naar secretaris@communicatiekringnijmegen.nl.