Lidmaatschap

Lidmaatschap 

Ben je communicatieprofessional en werk of woon je in (regio) Nijmegen? Van harte welkom om bij ons lid te worden! De ontmoetingen met collega's, de uitwisseling van actuele kennis en ervaring én de inspiratie maken het lidmaatschap meer dan de moeite waard.  CKN heeft leden die persoonlijk lid zijn en ook enkele bedrijfslidmaatschappen zoals RadboudUMC, Gemeente Nijmegen en Berg en Dal,  DAR en Radboud Universiteit.

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

  • Toegang tot bijeenkomsten over actuele communicatie thema’s, variërend van lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken en brainstormsessies.
  • Toegang tot netwerkbijenkomsten, bijvoorbeeld de zomerborrel
  • Toegang tot netwerk CKN
  • Toegang tot laatste communicatie nieuws en interessante vacatures

Wil je eerst kijken of CKN iets voor je is? Kom dan sfeer proeven en als introducé naar een van onze bijeenkomsten.

Persoonlijk lidmaatschap

Een CKN-lidmaatschap is persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders. Een persoonlijk lidmaatschap kost 75 euro per jaar.


Bedrijfslidmaatschap

Een bedrijf of organisatie heeft de kans om zijn communicatieafdeling lid (max. 8) te laten zijn van CKN. De leden maken dan een persoonlijk profiel aan op de website en kunnen op deze manier zich aanmelden voor een bijeenkomst. Op deze manier kan je rouleren wie er bij een CKN-bijeenkomst is. Een bedrijfslidmaatschap kost 450 euro per jaar.


Studentenlidmaatschap
Studenten van de HAN of RU betalen 25 euro per jaar. Een studenten lidmaatschap is persoonlijk.


Opzeggingen

Opzeggingen moeten vóór 1 december van het lopende contributiejaar schriftelijk (per post of mail) binnen zijn bij het bestuur of secretariaat. Zonder opzegging voor deze datum wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.