Lidmaatschap

Lidmaatschap 

Ben je communicatieprofessional en werk of woon je in de (regio) Nijmegen? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van de Communicatiekring Nijmegen! De ontmoetingen met collega's, de uitwisseling van kennis en ervaring én de inspiratie maken het lidmaatschap meer dan de moeite waard. Je kunt een persoonlijk lidmaatschap afsluiten, waarbij we voor studenten een speciaal tarief hanteren. Je kunt ook met je hele communicatieafdeling lid worden. Deze bedrijfslidmaatschappen sloten het Radboudumc, de gemeente Nijmegen, de gemeente Berg en Dal, de Dar en de Radboud Universiteit al af.

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

  • Gratis toegang tot alle bijeenkomsten over actuele communicatiethema’s, variërend van lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken en brainstormsessies
  • Gratis toegang tot netwerkbijeenkomsten, bijvoorbeeld de zomerborrel
  • Gratis toegang tot het netwerk van de Communicatiekring
  • Het laatste communicatienieuws en interessante vacatures

Wil je eerst kijken of CKN iets voor je is? Kom dan een keer de sfeer proeven als introducé bij een van onze bijeenkomsten.

Persoonlijk lidmaatschap
Een CKN-lidmaatschap is persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders. Een persoonlijk lidmaatschap kost 75 euro per jaar.

Bedrijfslidmaatschap
Een bedrijf of organisatie heeft de kans om zijn communicatieafdeling lid (max. 8) te laten zijn van CKN. De leden maken dan een persoonlijk profiel aan op de website en kunnen op deze manier zich aanmelden voor een bijeenkomst. Op deze manier kan je rouleren wie er bij een CKN-bijeenkomst is. Een bedrijfslidmaatschap kost 450 euro per jaar.

Studentlidmaatschap
Studenten van de HAN en de RU betalen 25 euro per jaar. Een studentlidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Je kunt het dus niet tijdelijk (voor een bijeenkomst) overdragen aan iemand anders.

Opzeggingen
Opzeggingen vinden we natuurlijk heel erg jammer! Als je je lidmaatschap wil opzeggen, geef dat dan vóór 1 december per mail aan ons door. Zonder opzegging voor deze datum wordt het lidmaatschap namelijk automatisch met een jaar verlengd.