Lidmaatschap

Lidmaatschap 

Ben je communicatieprofessional en werk of woon je in de (regio) Nijmegen? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van de Communicatiekring Nijmegen! De ontmoetingen met collega's, de uitwisseling van kennis en ervaring én de inspiratie maken het lidmaatschap meer dan de moeite waard. Je kunt een persoonlijk lidmaatschap afsluiten, waarbij we voor studenten een speciaal tarief hanteren. Je kunt ook met je hele communicatieafdeling lid worden. Deze bedrijfslidmaatschappen sloten het Radboudumc, de gemeente Nijmegen, de gemeente Berg en Dal, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Parijs Ontwerp, Talis en Dar al af.

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

  • Gratis toegang tot alle bijeenkomsten over actuele communicatiethema’s, variërend van lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken en brainstormsessies
  • Gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten, bijvoorbeeld de zomerborrel
  • Gratis toegang tot het netwerk van de Communicatiekring
  • Het laatste communicatienieuws en interessante vacatures

Wil je eerst kijken of CKN iets voor je is? Kom dan een keer de sfeer proeven als introducé bij een van onze bijeenkomsten. Aanmelden kan per mail.

Persoonlijk lidmaatschap
Een CKN-lidmaatschap is persoonlijk en kan niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) worden overgedragen aan iemand anders. Als je een profiel aanmaakt, kun je je aanmelden voor alle bijeenkomsten.
Een persoonlijk lidmaatschap kost € 85,- per jaar. Lid worden kan op elk moment in het jaar. Het lidmaatschap loopt dan tot het einde van het kalenderjaar. Met ingang van de maand juli wordt de contributie voor een half jaar berekend (€ 42,50) tot het einde van het lopende jaar. 

Bedrijfslidmaatschap
Een bedrijf of organisatie kan met de hele communicatieafdeling lid zijn van de CKN. De medewerkers maken een profiel aan en kunnen zich op deze manier aanmelden voor onze bijeenkomsten. 
Een bedrijfslidmaatschap voor afdelingen met 8 of meer medewerkers kost € 450,- per jaar. Afdelingen met minder dan 8 medewerkers betalen € 300,-.

Studentlidmaatschap
Studenten van de HAN en de RU betalen € 25,- per kalenderjaar. Een studentlidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Je kunt het niet tussendoor of tijdelijk (voor een bijeenkomst) overdragen aan iemand anders.

Opzeggingen
Opzeggingen vinden we natuurlijk heel erg jammer! Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, geef dat dan vóór 1 december per mail aan ons door. Zonder opzegging voor deze datum wordt het lidmaatschap namelijk automatisch met een jaar verlengd.