Nieuws

Nieuwsbrief januari 2024

Beste leden,

Met de feestdagen achter de rug ligt er een heel nieuw jaar voor ons. We wensen jullie alle goeds toe voor 2024 en hopen jullie weer vaak te treffen op de interessante en leuke activiteiten die we ook dit jaar willen gaan organiseren!

De sleutelpositie van de communicatieprofessional – Betteke van Ruler

We starten dit jaar op dinsdag 27 februari a.s. Dan organiseren we samen met de Communicatie Lounges, een leer-event met Betteke van Ruler, emeritus-hoogleraar Communicatie over de sleutelpositie van de communicatieprofessional en hoe je deze inneemt. Hoe claim jij deze positie en hoe geef je hier invulling aan? Dat staat of valt met jouw visie, leiderschap en vakmanschap. Betteke geeft je handvatten om meer gedaan te krijgen 'aan de voorkant van het beleid'.

Wil je er bij zijn? Je kunt je hier aanmelden. Voor jou als lid van de CKN is het event gratis. Wil je een introducé meenemen? Leuk! Laat het ons wel even weten. Je introducé betaalt 25 euro.

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 19 maart hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). We starten om 20.00 uur bij In de Oude Werkplaats.

En verder

Er staan nog meer activiteiten op de planning, zoals een wandeling over de universiteitscampus, een event dat CKN samen organiseert met de Hogeschool Arnhem Nijmegen én een event met Logeion. Hier lees je over een tijdje meer over.

Tips?

Heb je een idee voor een activiteit, workshop of iets anders? Wil je zelf een workshop geven? We horen het graag van je!

Hartelijke groet,

Suzanne, Monique, Nicole, Miriam en Nicole

Bestuur Communicatiekring Nijmegen