Nieuws

Nieuwsbrief CKN mei 2022

Nieuwsbrief CKN mei 2022

Zet in je agenda - de twee workshops van CKN voor de zomervakantie op 17 mei en 28 juni!

Mascha Weijers met workshop Verandercommunicatie

Organisaties willen dat hun medewerkers zich uitspreken op de werkvloer. Dat ze kansen zien en knelpunten signaleren en zeggen wat ze van zaken vinden. Maar je mening geven op je werk is niet altijd vanzelfsprekend. Hoe kan dit anders en wat levert het op?
Mascha Weijers, van de bureaus VANK en Rechtdoorzee, vertelt erover tijdens haar workshop Verandercommunicatie op dinsdag 17 mei.

Imke Kerkhof met tips & tricks voor Omgevingsanalyses

Op dinsdag 28 juni neemt Imke Kerkhof van Communicatieverandering, een netwerk van professionals op het gebied van overheidscommunicatie, ons mee in de wereld van de omgevingsanalyses. Hoe maak je een effectieve omgevingsanalyse voor projecten tijdens en na incidenten of crises? En hoe vertaal je deze signalen naar effectieve communicatie?

Informatie en aanmelden: https://www.communicatiekringnijmegen.nl/home.


Idee voor workshop?

Heb jij een leuk idee voor een workshop of werkbezoek? Of een (hulp)vraag aan de leden van de CKN? Of misschien wil je iets anders delen met het netwerk? Laat het ons weten via secretariaat@communicatiekringnijmegen.nl.

 

We zoeken hulp!

We kunnen nog steeds hulp gebruiken bij het upgraden van onze website en het goed inzetten van onze social media kanalen. Iets voor jou? Mail dan naar secretariaat@communicatiekringnijmegen.nl.

Hartelijke groet,

Miriam, Nicole, Heidi, Monique, Nicole en Suzanne
Bestuur Communicatiekring Nijmegen

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen