Nieuws

Nieuwsbrief CKN januari 2022

Beste leden,

Ook al is het nieuwe jaar alweer een paar weken oud, we willen jullie toch nog het allerbeste wensen voor 2022. We hopen allemaal op een jaar waarin we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Tijdens de workshops en bijeenkomsten die we organiseren, maar ook bij de ALV die gepland staat voor 31 maart. Daar kijken wij in elk geval erg naar uit!

De nieuwjaarsborrel van 25 januari hebben we verplaatst. We maken er een voorjaarsborrel van, aansluitend aan de ALV. De locatie van de vergadering en borrel laten we jullie nog weten.

 

Programma voor 2022

In de vorige nieuwsbrief lazen jullie dat we voor de 1e helft van dit jaar een mooi programma hebben opgesteld. Met interessante thema’s als verandercommunicatie, arbeidsmarktmarketing, nieuws maken, werken aan je vaardigheden als adviseur en omgevingsanalyses omzetten naar ‘spot on’ communicatie. Heb jij je al aangemeld?

 

Nieuwsbrieven
Wil jij onze nieuwsbrieven teruglezen? Je vindt ze op https://www.communicatiekringnijmegen.nl/home

 

Hulp gezocht

Wil jij ons helpen onze website up-to-date te maken in woord en beeld? Zodat leden en nieuwe leden kunnen vinden wat ze zoeken en er enthousiast van worden?

Financiele controle; wie wil?

We zijn ook op zoek naar een nieuw lid voor de kascommissie. Iets voor jou? Het gaat om een formele taak die je samen oppakt met een mede-kascommisielid. Jouw inzet is eenmaal per jaar nodig, vooraf aan de jaarlijkse ALV. Als je meer inforamtie wil, laat het ons weten via secretariaat@communicatiekringnijmegen.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen