Webinars onder de loep!

Over dit evenement

Categorie
Bedrijfsbezoeken
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
15 okt. 2024 19:30 - 21:30
Locatie
Studio All You Can Stream, Malden

Communiceren via webinars nam een vlucht in de coronaperiode, omdat we als communicatieprofessionals zochten naar wegen om onze live-bijeenkomsten te vervangen door 'iets digitaals'. Zo zetten we in korte tijd heel wat behoorlijk professionele producties neer en inmiddels zijn webinars niet meer weg te denken uit onze middelenmix.

We vinden het tijd om dit middel daarom eens onder de loep te nemen. Want de coronaperiode ligt (gelukkig) al weer achter ons, maar de meeste webinars zijn nog hetzelfde. Tijd voor een werkbezoek aan de studio van All You Can Stream in Malden en met hen te kijken naar het volgende:

  • Hoe maak je van een webinar een waardevolle ervaring voor zowel de kijkers als de organisatie?
  • Hoe behoud je de aandacht van de kijker? Blijf je weg van alleen maar zenden en maak je van de kijker een actieve deelnemer? Door te luisteren! 

Niek, Kevin en Michel praten je bij over hoe zij een succesvolle uitzending én kijkerservaring ontwerpen. Van inhoud, naar vorm en passende techniek. Zodat je een webinar kunt inzetten als logisch verlengstuk van een communicatiestrategie, met effect.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien