UITGESTELD! Een goed verhaal kun je doorvertellen!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
27 nov. 2020 15:00 - 18:00
Locatie
Thiemeloods (Leemptstraat 34)

DEZE ACTIVITEIT MOETEN WE HELAAS UITSTELLEN TOT BEGIN 2021!

Uitnodiging CKN

Een goed verhaal kun je doorvertellen!

Verhalen, daar gaat het over in de eerste en tegelijkertijd laatste bijeenkomst* van CKN in 2020. Verhalen, maar anders dan jij denkt. Anders dan jij al denkt te weten en te kennen. 

Saskia Ramakers, Jeroen Janssen en Mieke Janssen van StoryFlow teamleiderschap komen vrijdagmiddag 27 november naar Nijmegen om ons mee te nemen in de wereld van Hollywood. Ze laten ons kennis maken met de kracht en mogelijkheden van het verhaal en vooral: hoe maak je nou een goed verhaal? Wie is je protagonist? Wat heeft een verhaal nodig om het spannend te maken? Een conflict? Een uitdaging? Wat maakt de ene film spannend en de andere slaapverwekkend? En vooral: hoe kan jij die kennis inzetten in je dagelijks werk? 

Mieke en Jeroen zijn scenarioschrijvers, Mieke studeerde af aan de New York Film Academy. Saskia en Jeroen zijn communicatiewetenschappers en zorgen voor een koppeling tussen de wereld van Hollywood en het communicatievak.

Programma
Na een lezing met speelfilmfragmenten ga je met een klein groepje op pad om je eigen scenario te schrijven. Laat je inspireren door de omgeving en in een uur kun jij een verhaal maken dat aan verhaalwetten voldoet. Het groepje met het beste verhaal krijgt het grootste applaus. We sluiten af met een gesprek over hoe je storytelling kunt toepassen in je werk, want echte storytelling is betekenisgeving en niet slechts retoriek.

Praktisch

Datum: vrijdag 27 november 2020

Tijd 14.30 (inloop), start 15.00 tot ca. 18.00 uur, daarna borrel 

Locatie: ThiemeLoods, Leemptstraat 34, 6512 EN Nijmegen

Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen is er plaats voor maximaal 20 mensen.

Lijkt het te gaan regenen, breng dan een paraplu mee!

*Als de situatie en adviezen rondom Covid-19 een bijeenkomst toelaten.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien