Denk mee: Help het Amalia Kinderziekenhuis met communicatie!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Bedrijfsbezoeken
Organisator
Bedrijfsbezoek
Datum en tijd
25 jun. 2019 18:30 - 21:30
Locatie
Radboudumc Amalia kinderziekenhuis

Verbeter de kindvriendelijke omgeving van het Amalia Kinderziekenhuis

Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen in het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc behandeld. Verschillende specialismen werken samen voor de best mogelijke academische kindzorg. het Amalia Kinderziekenhuis wil zorggeld besteden aan zorg. Ze willen ook een verbeterde kindvriendelijke omgeving. Om die te realiseren hebben ze geld nodig. Het Amalia Kinderziekenhuis heeft 2,5 jaar de tijd om dit waar te maken en daar hebben zij hulp bij nodig! Het Amalia Kinderfonds zet zich in om fondsen te werven voor aanvullende zaken die zeer belangrijk zijn voor de kinderen in het ziekenhuis om zich prettiger te voelen of ze even af te leiden zodat ze zich minder ziek voelen. Denk jij met ze mee?

Wat gaan we doen?

Op 25 juni organiseert het Amalia Kinderfonds een informatiebijeenkomst waarin zij ons (en andere belanghebbenden) meenemen in het belang van de verbouwing, het belang van psychosociale zorg en de uitdagingen en kansen in de fondsenwerving. Ook krijgen we een rondleiding door het Amalia Kinderziekenhuis in Radboudumc.

Het échte werk!

Het Amalia Kinderziekenhuis staat voor een grote uitdaging waar wij als communicatieprofessionals een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Hoe? Door niet alleen te luisteren maar ook door te doen. Binnen onze club hebben we ontzettend veel expertise én die gaan we inzetten. Na de informatiebijeenkomst op 25 juni organiseert Communicatiekring Nijmegen één pressurecooker (datum maken we later bekend) waarin we Claudia Schreven (event manager van Amalia Kinderziekenhuis) het hemd van het lijf vragen én we vanuit verschillende disciplines binnen onze club een of meerdere oplossingen formuleren. Daarna bieden we onze plannen aan aan het Amalia Kinderziekenhuis. 

Ben jij erbij op 25 juni? Meld je aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien