Kroegcollege: Communicatie en Sociaal Panorama

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Kroegcollege
Organisator
Kroegcollege
Datum en tijd
7 mei 2019 19:30 - 19:30
Locatie
Theater Vier, Derde Walstraat 98, 6511 SP Nijmegen

Kroegcollege: Communicatie en Sociaal Panorama

Over hoe je onbewuste sociale denken je communicatie beïnvloedt.

Andere mensen projecteren we onbewust op een plaats in onze mentale ruimte. Waar we ze zien, bepaalt de kwaliteit van de relatie. Hoe communiceer je met iemand waar je tegen op kijkt? Hoe anders is dat met iemand waar je op neer kijkt?

Met behulp van het Sociaal Panorama model (ontwikkeld door Lucas Derks) kun je relaties in kaart brengen en je onbewuste sociale denken aanpassen. Het resultaat is meteen merkbaar en voelbaar in de communicatie.

Tijdens het kroegcollege maak je kennis met het sociaal panorama model. Je past het toe op verschillende relaties. Vervolgens staat de relatie met jezelf centraal. Ook jouw zelfbeeld heeft een plek in de mentale ruimte. Hoe werkt dit? En wat kun je hiermee als communicatieprofessional?

Het kroegcollege wordt gegeven door Maike van der Mooren: historica, eerstegraads docent, NLP coach en Sociaal Panorama consulent. Maike coacht en traint docenten waar het gaat om klassenmanagement. Het Sociaal Panorama model is een belangrijk onderdeel van haar coaching.

Inloop vanaf 19:30u. Programma 20:00-21:30u. Netwerkborrel 21:30-22:30u. Opgeven via het ledenportaal van de website of door een mail te sturen klik HIER

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen