ALV 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
21 sep. 2020 19:30 - 21:30
Locatie
Thiemeloods (Leemptstraat 34)

Doe jij mee met onze algemene ledenvergadering op 21 september?

Het wordt tijd dat we elkaar weer gaan zien. De coronastilte duurt nu wel lang genoeg. Daarom willen we je graag ontmoeten op 21 september. Live of online. Net wat jij wilt. Het kan allebei.

Het grootste deel van het huidige bestuur neemt afscheid. Alleen Sophie Grandia blijft. Intussen staan er vijf nieuwe bestuursleden klaar om met nieuwe energie de Communicatiekring Nijmegen weer wakker te schudden. Maak kennis met hen tijdens de ALV.

Wat gaan we doen

Zo’n ALV heeft natuurlijk altijd een paar formele agendapunten. Zo moeten we het verslag van het afgelopen jaar vaststellen en de financiële cijfers. Ook kunnen de bestuursleden alleen maar aan de slag als ze officieel zijn benoemd. Dat gebeurt allemaal tijdens de ALV.

Maar we willen er vooral een gezellige en inspirerende bijeenkomst van maken. We willen de plannen presenteren voor de rest van dit jaar en voor het komende jaar. En we willen vooral ook horen wat jullie ideeën zijn. 

Hoe krijgen wij samen die plus op Nijmegen en op ons werk? Daar ligt de ambitie van het nieuwe bestuur. Hiervoor willen we ons richten op communicatiekennis, professionalisering en kennisdelen. Presentaties, colleges, bijzondere sprekers, netwerken, workshops, het staat allemaal op onze agenda. Ook willen we aan de slag met de jonge communicatieprofessionals. Wat leren de oude rotten in het vak van de jonge talenten en andersom? Over deze ambitie willen we graag met jullie in gesprek.

Live of online

We hebben een ruimte gevonden waar we met gemak coronaproof bij elkaar kunnen komen. Maar thuis deelnemen aan onze ALV kan ook. In dat geval kun je erbij zijn via Teams. Geef even door als je dat wilt, dan sturen we je een linkje voor de bijeenkomst.

Plaats en tijd

De locatie voor deze ALV is de Thiemeloods (Leemptstraat 34).

Inloop is vanaf 19.30. Om 20.00 uur starten we met het officiële deel. Zorg dus dat je dan bent ingelogd als je online deelneemt. Om 21.00 uur is het tijd voor een borrel. 

Ben jij erbij? We hopen je te zien op de 21e!

Je kunt je hier aanmelden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen